Мотивация

Създайте си лятно настроение

lyatno nastroenie

Лятната отпуска е времето да си вземете билет за екзотично място,  на което има всичко! Ако приятелите ви имат някакъв вид лодка, облечете прохладни панталони, бански и ниски сандали, които да ви са удобни в нежния, крайморски пясък.  Не забравяйте да вземете шапка, слънцезащитен крем (много пъти в открито море, може да ви потрябва допълнителна защита) и разбира се, удобен ... Продължава »

Как да мотивираме служителите си да работят ефективно

успешна мотивация

Тайната на успеха на една компания се крие не само в умелото управление на ръководството, но и в мотивацията на персонала. А да се поддържа вниманието и заинтересоваността на служителите, често пъти се оказва доста трудна задача. Пред мениджърите на големите, а и на малките компании стои нелеката задача да поддържат доверието на служителите си и да ги мотивират да ... Продължава »

Трябва ли да поддържаме мотивация сред нашите служители?

Мотивация и успех в работата Поддържането на заинтересованост е трудна задача. Но пък без нея, почти нищо не става така както го плануваме. Управителите на бизнес, фирми и предприятия знаят от какво значение е силната мотивация за успешното развиване на търговията или предлагането на услуги. Ако искате да продължите своето стремглаво развитие напред и нагоре трябва да запомните едно правило ... Продължава »

Как да намерим най-добрия начин за мотивация?

Нуждата от мотивацияв стресовото ежедневие Хората се раждат различни, но според някои проучвания, те определено се делят на песимисти и оптимисти. Не позволявайте да сте от първите. Ако искате да успеете в живота е необходимо да промените начина си на мислене и да изпълните живота си с множество положителни емоции. Ако нямаме добра мотивация за работата си, тя определено няма ... Продължава »

Как да създадем мотивация на детето към спорта?

Мотивация – основен фактор за здравословното състояние на младото поколение Поколението на 21 век все по-трудно получава стимул да спортува. Младите тийнейджъри, а даже и по-малките деца са буквално залети от модерни технологии, с която запълват по-голямата част от своето ежедневие. Заседналият живот е една от основните причини за наднормено тегло и висок процент здравословни заболявания сред подрастващите. Ако искате ... Продължава »

Мотивация за пазаруване онлайн.

Пазаруването по интернет – мотивация и приоритети В ерата на високите технологии, пазаруването онлайн се оказва все по-често срещана дейност. Но как да накараме българския потребител да хареса сърфирането по интернет с подобна цел. Много потребители в страната вече се ползват от различни и разнообразни онлайн магазини и друг тип портали за пазаруване. На доста хора все още им липсва ... Продължава »