Как да изберете най – хубавите сватбени покани

Точно както изборът на булчинска рокля и изборът на сватбени покани може да бъде доста напрегнат, дори стресиращ. Първото впечатление остава завинаги, а именно поканата е тази която всичките ви гости ще видят преди всичко друго. Помислете и за това, че вероятно по – голямата част от поканените ще запазят сватбените покани, като спомен от това събитие, а и вие самите ще го направите.

сватбени покани

Първо помислете за темата на сватбата и декорацията, която ще я съпътства. Нека това ви послужи като отправна точка. Ако знаете как бъде украсено помещението в което ще се състои сватбената церемония, то вероятно вече знаете и кой е акцентиращия цвят. Вземете го предвид, когато избирате фона и външния вид на вашите сватбени покани. Ако успеете да съчетаете цветово поканите със декорацията на сватбата, то със сигурност ще направите много добро впечатление.

Обмислете и финансовата страна на нещата. Сватбените покани могат да ви вкарат в нежелан преразход. Това красиво парче хартия може да струва много повече от колкото сте си представяли. Поради тази причина се запознайте с офертите които предлагат различните фирми изработващи сватбени покани. Някои от тях може да правят отстъпки при определено количество, други вероятно ще предлагат безплатни пликове, трети може да ви предложат безплатна доставка и т.н. В такъв момент трябва да внимавате как разпределяте финансите си, за да не се налага да поставите ограничения в последствие.

Красотата винаги се забелязва от добрия наблюдател, а една булка е повече от това. Ако сте от малко по – екстравагантните младоженци с богато въображение, то вероятно ще искате сватбените ви покани да изглеждат по точно определен начин, който фирмите доставчици не предлагат. За щастие имате възможност да наемете художник, който да осъществи вашата мечта на хартия, а след това някоя печатница да я превърне в истинска покана. Това разбира се е свързано и с повече средства, но ако разполагате с тях, едва ли ще е проблем.
Ако пък сте от младоженците традиционалисти, то повечето предложения на фирмите за покани ще ви допаднат.

Изборът на сватбени покани може да отнеме много повече време отколкото сте готови да отделите, затова не подминавайте онлайн магазините, които предлагат сватбени покани. В тях може да откриете голямо разнообразие на цветове и дизайн. Освен това ако имате късмет може да попаднете и на примамливи промоции, които да облекчат финансовото ви състояние.

Последно може да ви посъветваме е никога да не поръчвате преди да сте видели мостра. На снимка сватбената покана може да изглежда по един начин, а действителност по съвсем друг. Ако е възможно поръчайте по една мостра от всеки модел, който ви се стори подходящ, разгледайте ги внимателно и чак след това поръчвайте.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*