Дрехи, за да се обръщат след вас

Чудите ли се какви дрехи могат да накарат мъжете да се обръщат след вас? Това определено не са обувките с равни подметки, но пък правилно подбрани дори и дългите ежедневни рокли, както и дългите дамски панталони, които в прибавка са широки могат да покажат много стил и да ви представят в доста добра светлина. Ако не знаете, то ще се изненадате, но дори с едни качествени шлифери вие можете да изглеждате секси. Важното е да направите комбинацията от дамски панталони, дамски сака, шлифери, палта или дамски елеци и ежедневни рокли и изобщо от всички дамски дрехи по правилния начин.

drehi za da se obrashtat sled vas

Най-общо трябва да знаете, че ако в съблекалнята вашата приятелка възкликне, че новата ви блуза е много сладка, то това почти задължително означава, че тя няма да предизвика фурор сред мъжете. В същото време трябва да знаете, че каквото и да приказват мъжете се концентрират около краката на една жена и бюста и. Изхождайки от това трябва да знаете, някой неща, с които можете да прихванете мъжкия поглед.

Така например обувките с висок ток се харесват на всеки мъж. Независимо дали ги комбинирате с дамски панталони, дамски поли, ежедневни рокли или пък с поли и рокли за официални случай, те ще предизвикат интерес у силния пол. Такива обувки можете да комбинирате спокойно и с чорапи, които си остават елегантни и нежни и в същото време много секси.

Като цяло мъжете харесват роклите. Ако заложите на къси рокли или на къси поли, с помощта на които да подчертаете краката си, то няма да сбъркате.

Друго нещо, с което можете да привлечете мъжките погледи към себе си са дамските дрехи, които са малко по-отворени. Ако има деколте, то това определено ще се хареса на силния пол, но всичко трябва да е и добре премерено. Внимавайте с деколтетата, защото едно деколте може да бъде красиво и примамливо, но ако е прекалено голямо може да бъде отблъскващо, а вие без проблем да минете границата на сексапила.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top