Обувките показват много за вашите черти. Чистите обувки…още повече

Дамите са склонни да пазаруват дамски обувки до припадък и това не е тайна за никого. Мъжете пък не обичат да се занимават с процеса на купуване на мъжки обувки и не му отделят толкова много време, колкото да се любуват на дамските обувки на крака на жената. Като цяло обувките издават характера на техния притежател. Дали ще заложите на спортни обувки от колекцията на обувки Tamaris или пък на елегантните обувки на висок ток на обувки Rieker или може би на комбинацията от спортни и елегантни стилове съчетани в обувки caprice, няма никакво значение. Важното е колко са поддържани обувките ви, как ги комбинирате и най-вече какъв характер сте и дали чрез дамски обувки ще го покажете.

обувките казват много за вас

Специалистите анализират и казват, че ако сте от дамите, които предпочитат да се разхождат на няколко сантиметра от земята, тоест предпочитате обувките с високи токове, то вие сте от този тип дами, които искат да се забавляват и обичат шумните места. В същото време вие сте уверена в сексапила си и искате да събирате погледите върху себе си. Ако сте от този род момичета има опасност да сте леко своенравна.

В същото време ако сте от момичетата, които предпочитат ниските и равни дамски обувки или спортни обувки то вие сте нежна и крехка душа. По-скоро сте с още детска душевност и сте лесно ранима. Това обаче кара мъжете да ви харесват, защото във вас те виждат крехки създания, за които човек трябва да се грижи.

Ако сте от дамите, които предпочитат дамски обувки, които копират мъжки обувки то определено сте властен характер. От една страна вие цените приятелите си и няма да ги предадете, но от друга страна тези приятели са малко и трудно завързвате нови приятелства, а да не говорим за романтични връзки. Вие държите чувствата си дълбоко в себе си. По-лесно ще се развиете в кариерата отколкото в личния живот.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top